­­­­­­­­­­

Θέλουν να μας κλείσουν το TechRADAR.gr

TECHinsider • 15/11/2009 • Σχόλια (2)

Σήμερα το απόγευμα λάβαμε μια προσβλητική και απειλητική επιστολή από την Future Media με έδρα τη Βρετανία που ισχυρίζεται ότι το TechRADAR.gr “δημιουργήθηκε για να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του TechRadar.com” και μας ζητούν να κατεβάσουμε το site και να τους χαρίσουμε το Url. (!)

Come and get it baby ήταν η απάντηση, όχι όμως έτσι μονολεκτικά καθώς αυτά τα πράγματα πρέπει να αναλύονται δεόντως. Ειδικά όταν υπάρχουν απαντήσεις που δεν χωράνε αμφισβήτηση. Άλλωστε δεν είμαστε παιδιά και κυρίως εδώ δεν παίζουμε.

Παρακάτω θα δείτε το email με την επιστολή που μας έστειλαν. Και αργότερα θα δημοσιεύσουμε αυτούσια και την απάντηση που στείλαμε πίσω.

Είναι όλα στα Αγγλικά, λυπάμαι που δεν μπορώ τώρα να τα μεταφράσω.

techradar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κατηγορία: Απόψεις

Tags: , ,

Σχόλια (2)

Trackback URL | RSS Feed για τα σχόλια

  1. [...] έχουμε ήδη γράψει, χθες το απόγευμα λάβαμε μια προσβλητική και επιθετική επιστολή από την…που αξιώνει το κλείσιμο του TechRADAR.gr επειδή θεωρεί ότι [...]

  2. [...] συνέχεια της πρώτης επιστολής, cease and desist την Τετάρτη 11/11 το απόγευμα η Future “χτύπησε” με μια [...]

Αυτό πρέπει να το σχολιάσεις!




Πρόσθεσε και τη φωτογραφία σου μαζί με το σχόλιο! Πάτα εδώ για ένα Gravatar.


WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann