shopify site analytics
Τηλεοράσεις 3D από την LG χωρίς ζαλάδα και με ελαφρύτερα γυαλιά - Techinsider

Τηλεοράσεις 3D από την LG χωρίς ζαλάδα και με ελαφρύτερα γυαλιά

LG-CINEMA-3D_LIFESTYLEΗ LG φαίνεται ότι κατάλαβε το λόγο που οι καταναλωτές δεν έχουν τρελό ενθουσιασμό για το 3D και προσπαθεί να τους προσφέρει ακόμα πιο ελαφριά γυαλιά και πιο ζωντανές εικόνες από ποτέ.

Νομίζω ότι τα γυαλιά και το αίσθημα ζαλάδας που προκαλούν είναι από τους κύριους λόγους που οι 3D τηλεοράσεις δεν σάρωσαν όπως περίμεναν κάποιοι αναλυτές.

Η LG έχει πάρει στα ζεστά το 3D τόσο μέσα από τις τηλεοράσεις της όσο και μέσα από τα κινητά τηλέφωνα.

Οπότε κάντε μια βόλτα να δείτε τη νέα σειρά από κοντά και φορέστε τα πιο ελαφριά και designάτα γυαλιά που σύμφωνα με την εταιρεία δεν ζαλίζουν.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου που μας έστειλε η LG.

Τρισδιάστατη κινηματογραφική απόλαυση για όλη την οικογένεια με τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG Cinema 3D

Άνετη και πιο ομαλή 3D θέαση με πιστοποίηση Flicker Free, ελαφρύτερα γυαλιά και ευέλικτη γωνία θέασης χωρίς περιορισμούς

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2011 – Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου, η LG Electronics Ελλάς παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή σειρά τρισδιάστατων τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Full HD 1080p με προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και συνδεσιμότητας, που εισάγει την τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε σπίτι.

Το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς, η LG LW650S LED LCD 3D TV, είναι η πρώτη τηλεόραση CINEMA 3D παγκοσμίως που διαθέτει πιστοποίηση “Flicker Free”, προσφέροντας ζωντανότερες εικόνες και ευρεία γωνία θέασης για πιο άνετη παρακολούθηση. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της νέας σειράς ενσωματώνουν προηγμένες εφαρμογές διαδικτυακής πλοήγησης και πρόσβαση σε streaming περιεχόμενο και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, που παρέχονται στους καταναλωτές μέσα από την πλατφόρμα NetCast 2.0, με την άνετη χρήση του καινοτόμου Magic Motion Controller της LG.

Η συναρπαστική 3D κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η LG LW650S, αρχίζει από την κορυφαία ποιότητα εικόνας, χωρίς τα συνηθισμένα φαινόμενα crosstalk και flicker, τα οποία συνοδεύουν την τρισδιάστατη θέαση με ενεργά γυαλιά. Μέσω ενός φίλτρου πόλωσης που ενσωματώνεται στην οθόνη και σε συνδυασμό με τα ειδικά σχεδιασμένα CINEMA 3D γυαλιά, οι προβαλλόμενες εικόνες είναι εξαιρετικά καθαρές και ομαλές.

Παράλληλα, τα γυαλιά LG CINEMA 3D δε χρησιμοποιούν το πρότυπο των ενεργών κλείστρων και η τρισδιάστατη προβολή είναι απόλυτα απαλλαγμένη από το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Άλλωστε, η συγκεκριμένη καινοτομία χάρισε στην LG LW650S την πιστοποίηση Flicker Free από την Intertek και την TÜV, -δύο καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης- κάνοντας την LW650S την παγκοσμίως πρώτη 3D τηλεόραση η οποία αποσπά αυτήν τη διάκριση. Η LW650S πρακτικά εκμηδενίζει την αίσθηση της ζαλάδας και της καταπόνησης της όρασης, που υπήρχαν σε προηγούμενες 3D τηλεοράσεις, παρέχοντας στους θεατές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τρισδιάστατη θέαση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με περισσότερη άνεση.

Επιπλέον, όπως όλες οι τηλεοράσεις της σειράς CINEMA 3D, η LW650S συνοδεύεται από άνετα και οικονομικά 3D γυαλιά, προκειμένου όλη η οικογένεια να απολαμβάνει μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές. Μειώνοντας το βάρος μόλις στα 16 γρ., τα νέα CINEMA 3D γυαλιά της LG δε διαθέτουν ηλεκτρικά μέρη και μπαταρίες, κι επομένως δεν επηρεάζονται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δε χρειάζονται ποτέ επαναφόρτιση. Επίσης, χάρη στην οικονομική τιμή τους, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν όσα ζευγάρια επιθυμούν για τους φίλους και την οικογένειά τους.

Η εκπληκτική εικόνα της LW650S ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το 3D Light Boost, μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει την οθόνη της τηλεόρασης και εξασφαλίζει ότι οι τρισδιάστατες εικόνες προβάλλονται με πλήρη φωτεινότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, εξουδετερώνεται η θαμπάδα που ορισμένες φορές επηρεάζει το 3D περιεχόμενο και η τηλεόραση προσφέρει φωτεινότερες και ευκρινέστερες εικόνες, προσφέροντας μια ανώτερη 3D εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα της LW650S, είναι η ευελιξία στις θέσεις παρακολούθησης και στη γωνία θέασης, καθώς είναι ιδανική για πολυπληθείς παρέες φίλων ή οικογένειες, οι οποίοι πλέον έχουν τη δυνατότητα να κάθονται και να ξαπλώνουν σε οποιοδήποτε σημείο μπροστά από την τηλεόραση και να παρακολουθούν χωρίς περιορισμούς.

Τέλος, όλα τα μοντέλα της σειράς LG CINEMA 3D διαθέτουν σύστημα μετατροπής του συμβατικού 2D υλικού σε 3D, αυξάνοντας σημαντικά το διαθέσιμο όγκο περιεχομένου. Η LW650S εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα δικτύωσης της τεχνολογίας Smart TV της LG, συμπεριλαμβανομένων της πρόσβασης στα LG apps, στην ευρεία γκάμα online περιεχομένου από κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές καθώς και των καλύτερων τοπικών προγραμμάτων και της διασύνδεσης με άλλες φορητές συσκευές, όπως αποθηκευτικά μέσα, smartphones και tablets.

Με τη νέα σειρά τηλεοράσεων CINEMA 3D, η LG καλωσορίζει το μαγικό κόσμο της τρισδιάστατης κινηματογραφικής απεικόνισης και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας από την άνεση του καναπέ, γιατί Life’s Good!

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά LG LW650S:

3D TV (CINEMA 3D)
Flicker Free (πιστοποίηση Intertek / TÜV certification)
Crosstalk Free
Ελαφριά και άνετα γυαλιά passive type
Τεχνολογία 3D Light Boost
Ευέλικτες θέσεις παρακολούθησης / Ευρεία γωνία θέασης
Σύστημα μετατροπής περιεχομένου 2D σε 3D
Smart TV: Home Dashboard, Magic Motion Remote Control, Smart Share, Premium Content, LG Apps και Web Browser
LED Plus
Λειτουργία Micro Pixel Control
Τεχνολογία TruMotion 200Hz
Συνδεσιμότητα DLNA / Wi-Fi / DVR ready
Υποστήριξη DivX Plus / HD
Λειτουργίες Smart Energy Saving

Leave a Reply