Samsung Galaxy Note, κινητό ή tablet; Εσύ αποφασίζεις

Αν τα κινητά σου φαίνονται μικρά και τα tablet είναι αρκετά μεγάλα για να τα έχεις παντού μαζί σου, τότε το Samsung Galaxy Note είναι ιδανικό για σένα.

Με οθόνη 5.3 ιντσών ξεπερνάει με διαφορά όλα τα κινητά της αγοράς και κάνει την ανάγνωση και την ψυχαγωγία πιο εύκολη και απολαυστική από ποτέ. Πολύ περισσότερο λόγω της τεχνολογίας HD Super AMOLED που εγγυάται ποιότητα οθόνης φωτεινότερη και ευκρινέστερη από ποτέ.

samsung-galaxy-noteΗ συσκευή έχει μικρότερο μέγεθος από τα tablet που κυκλοφορούν στην αγορά με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να την έχεις παντού μαζί σου. Γιατί αυτή η συσκευή χωράει σε κάθε τσάντα.

Το Samsung Galaxy Note εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο και όλοι είπανε ότι μια συσκευή με τέτοιο μέγεθος, που λειτουργεί ως tablet και ως τηλέφωνο, ανοίγει μια νέα αγορά, μια νέα κατηγορία προϊόντων, που σκεφτήκαμε εδώ στο techinsider.gr ότι θα μπορούσαν να λέγονται και “smartotablets“.

Η συσκευή έχει μέγεθος 146.85 Χ 82.95 Χ 9.65 mm και βάρος 178 γραμμάρια με τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ζήλευε οποιοδήποτε smartphone ή tablet.

Διαθέτει 2 κάμερες, μία στο πίσω μέρος 8MP (με LED flash για τη νύχτα) που καταγράφει φωτογραφίες και βίντεο 1080p HD και μία στο μπροστινό τμήμα (2MP) για να κάνετε videochat με τους φίλους σας.

Στο εσωτερικό υπάρχουν 16GB μνήμης για να αποθηκεύετε ταινίες και μουσική και μπορείτε να επεκτείνετε κι άλλο τη μνήμη με χρήση κάρτας microSD (για να φτάσει έως 32GB).

Ο επεξεργαστής είναι 1.4GHz dual core για μεγάλες ταχύτητες και άνετο multitasking ενώ το GPS θα σας βρει τους δορυφόρους για να κάνετε πλοήγηση.

Φυσικά συνδέεται στο διαδίκτυο με Wi-Fi αλλά και HSPA για ταχύτητες πιο γρήγορες από ποτέ.

Το λειτουργικό σύστημα είναι Android Gingerbread κι έτσι εκτός από ένα μενού που είναι εύκολο στη χρήση, έχετε πρόσβαση σε δεκάδες δωρεάν εφαρμογές μέσα από το android market (και άπειρα παιχνίδια).

Το Samsung Galaxy Note ξεχωρίζει και για το S Pen, το πενάκι με το οποίο ο χρήστης μπορεί να χειριστεί ολόκληρη τη συσκευή. Με ένα άγγιγμα μπορείτε να γράψετε ένα σημείωμα, να ζωγραφίσετε κάτι ή να επεξεργαστείτε μια φωτογραφία και ένα βίντεο. Αυτό το S Pen θα δημιουργήσει μια νέα τάση.

Το Samsung Galaxy Note αναμένεται στην Ελλάδα στις 11 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, μαύρο, άσπρο και σκούρο μπλε.

Sponsored by Samsung

Συγκρίνουμε τα καλύτερα κινητά
Σύγκριση smartphones με 300€
Σύγκριση smartphones με 200€
Android tips για το κινητό
Facebook tips που δεν ήξερες
Κινητά με χαμηλή ακτινοβολία
Όλα τα dual sim κινητά
Συγκρίνουμε όλα τα iPad
Windows Phone 8 κόλπα